Samenvatting FC Den Bosch - Jong Ajax

Jong Ajax en FC Den Bosch hebben de punten gedeeld in de hoofdstad van Noord-Brabant. De beloften kwamen twee keer terug van een achterstand. Uiteindelijk werd het 3-3. Tristan Gooijer was met twee treffers belangrijk in Stadion De Vliert.

Kalokoh1920

Verslag | Jong Ajax toont veerkracht in De Vliert

De goede reeks van Jong Ajax duurt nog even voort. De beloften haalden elf punten uit de afgelopen vijf duels in de Keuken Kampioen Divisie. Vrijdagavond speelden de Amsterdamse talenten gelijk tegen FC Den Bosch. In Stadion De Vliert werd het 3-3. Bij rust keken de Ajacieden nog tegen een 3-1-achterstand aan.