Godts tevreden na zege: 'Ik wil me zoveel mogelijk laten zien'

Buitenspelers Steven Bergwijn en Mika Godts waren in de tweede helft allebei trefzeker in de 5-3-zege op Unterhaching. Het tweetal is tevreden. "We moeten hard werken met elkaar en vastigheden creëren.

Tags

  • #PreSeason
  • #AJAUNT

Socials

"Deze wedstrijden moet je gewoon winnen. Blij dat we hebben gewonnen", begint Bergwijn. "Je ziet dat je zo'n wedstrijd met 100% intensiteit moet benaderen. Dat is een les. Het is de voorbereiding en we zijn hard aan het werk richting de competitie."

Vrij 
Godts kijkt met een goed gevoel terug. "Een goede tweede helft van ons. Zelf heb ik gescoord en gaf ik 'n assist, dus ik ben blij. Ik speel vrij en ben in mijn hoofd vrij, dat is het belangrijkste." Ook Bergwijn is content met de Belgische buitenspeler. "Mika is iemand met snelheid en techniek die altijd z'n man opzoekt, een hele goede speler."

De Belg wil zich bewijzen tijdens het trainingskamp. "Dan gaan we zien hoe het seizoen gaat verlopen." Wennen aan Amsterdam is niet nodig voor Godts. "Daar heb ik een half jaar de tijd voor gehad, maar ik ben goed aangepast. Deze week wil ik mezelf laten zien."

Hard werken
De locatie van het trainingskamp bevalt Bergwijn. "Mooie velden, mooie kamers en fantastische faciliteiten. Het is belangrijk dat we hard werken en vastigheden creëren."

Gerelateerde artikelen

Verslag 1920

Verslag | Ajacieden buigen achterstand om tegen Unterhaching

De oefenwedstrijd Ajax - Unterhaching is dinsdag in een 5-3-zege voor Ajax geëindigd. Na een 0-2-achterstand bogen Brian Brobbey, Kristian Hlynsson, Mika Godts, Benjamin Tahirović en Steven Bergwijn de wedstrijd om.

Tags

  • #PreSeason
  • #AJAUNT

Socials

Rondo Training 1920

Dit was ons trainingskamp in Herzogenaurach

Ajax verblijft deze week op de adidas World of Sports campus voor een trainingskamp. Blijf via ons liveblog uitgebreid op de hoogte van de ontwikkelingen vanuit Herzogenaurach.

Tags

  • #PreSeason

Socials