Gözübüyük fluit FC Utrecht – Ajax

Go Zu Bu Yu K
Go Zu Bu Yu K

De KNVB heeft dinsdag de scheidsrechtersaanstellingen bekendgemaakt voor de 19e speelronde van de Eredivisie: Serdar Gözübüyük is zondag vanaf 12:15 uur de leidsman bij Ajax’ uitwedstrijd tegen FC Utrecht.

Tags

  • #UTRAJA

Socials

Gözübüyük wordt komend weekend in de Domstad terzijde gestaan door zijn assistent-scheidsrechters Joost van Zuilen en Johan Balder. Ingmar Oostrom is de vierde official. Clay Ruperti is de VAR. De videoarbiter wordt geassisteerd door Hessel Steegstra.

Eerdere ontmoetingen
Eerder dit seizoen ging Ajax in eigen huis onfortuinlijk met 0-1 onderuit tegen FC Utrecht. Ook in seizoen 2020/2021 had de ploeg van Erik ten Hag het lastig met de Domstedelingen in de Johan Cruijff ArenA. Toen werd het 1-1. In Utrecht won Ajax op 8 november 2020 met 1-3.

Gerelateerde artikelen

Unuvar Naci 1280

Ünüvar toont zijn thuis in Zaandam en vertelt over zijn ontwikkeling

Hij wordt al jaren bestempeld als één van de grootste parels uit de Ajax-jeugdopleiding. Naci Ünüvar maakte op 16-jarige leeftijd zijn profdebuut en niet veel later volgde zijn eerste wedstrijd in Ajax 1. Na een moeizaam eerste seizoen in Jong Ajax, vol fysieke en mentale tegenslagen, bloeit de kleine dribbelaar in het seizoen 2021/2022 weer helemaal op. In aanloop naar de hervatting van de Keuken Kampioen Divisie neemt Ünüvar ons mee naar zijn buurt in Zaandam en vertelt hij ook over zijn ontwikkeling.

Tags

  • #Ünüvar

Socials

Debutanten1280

Zo kijken de debutanten terug op Ajax - Barendrecht

Amourricho van Axel Dongen, Youri Regeer en Kristian Hlynsson maakten in de tweede ronde van de KNVB Beker tegen BVV Barendrecht hun debuut: 4-0. En dat leverde stiekem toch een beetje spanning op: "Vlinders in mijn buik."

Tags

  • #KNVBBeker
  • #AJABAR

Socials