Gravenberch Talent van de Maand maart in Eredivisie

Gravenberch Header TOTM 1420

Ryan Gravenberch is door ESPN uitgeroepen tot Talent van de Maand maart in de Eredivisie. De middenvelder kreeg vrijdagmiddag de prijs uitgereikt op sportcomplex de Toekomst.

• #Gravenberch

De 19-jarige Gravenberch speelde in maart enkele goede wedstrijden in de competitie en het bekertoernooi. Zo was hij direct betrokken bij alle doelpunten in de 2-3-winstpartij tijdens de competitiewedstrijd op bezoek bij Cambuur. Gravenberch bereidde in Leeuwarden de eerste twee voor en schoot vervolgens, vlak voor tijd van grote afstand en op prachtige wijze, de winnende treffer tegen de touwen.