Highlights SC Cambuur – Ajax | Grandioze goal Gravenberch

Ajax maakte het zichzelf vrijdagavond knap lastig tegen SC Cambuur. In Friesland verspeelde de ploeg van Erik ten Hag in de tweede helft een 0-2-voorsprong. In de blessuretijd van de wedstrijd maakte Ryan Gravenberch met schitterende knal alsnog de 2-3.

• #CAMAJA

• #CAMAJA

Mazraoui1280

Verslag I Prachtige knal Gravenberch bezorgt Ajax driepunter in slotfase

Ajax heeft vrijdagavond een belangrijke zege geboekt in Leeuwarden. De Amsterdammers wonnen met 2-3 van SC Cambuur. De Ajacieden leidden na een dominante eerste helft met 0-2 dankzij doelpunten van Dusan Tadic en Sébastien Haller. In de tweede helft gaf Ajax de voorsprong uit handen, maar Ryan Gravenberch bezorgde zijn ploeg in de slotfase met een prachtige knal alsnog de drie punten.