Halve finale beker AZ – Ajax op 3 maart

Ajax AZ Beker 1420
Ajax AZ Beker 1420

De halve finale in het KNVB Beker-toernooi tussen AZ en Ajax is ingepland op donderdag 3 maart. Het duel in Alkmaar begint om 20:00 uur.

Tags

  • #AZAJA

Socials

Tijdens de loting zaterdagavond werd de ploeg van Erik ten Hag gekoppeld aan de Alkmaarders. Diezelfde loting wees uit dat de winnaar van dit duel als uitploeg aan de finale begint. De bekerfinale is op zondag 17 april in De Kuip.

Tags

  • #AZAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Stadion 880

Informatie kaartverkoop

Door de aangekondigde versoepelingen van de coronamaatregelen mogen zeer binnenkort onze wedstrijden weer in een volle Johan Cruijff ArenA worden gespeeld. Dit betekent niet alleen dat we gelukkig weer al onze seizoenkaarthouders mogen ontvangen, maar ook dat de verkoop van losse kaarten weer van start gaat. Hieronder lees je per duel, competitie of team wat de gevolgen zijn. 

Tags

  • #Kaartverkoop

Socials

Liza880

Van der Most over mijlpaal: 'Ajax voelt altijd als thuiskomen'

Liza van der Most bereikte vorige week woensdag tegen sc Heerenveen de bijzondere mijlpaal van tweehonderd wedstrijden in het shirt van de Ajax Vrouwen. De rechtsback blikt terug op haar meest memorabele momenten in Amsterdam.

Tags

  • #VanderMost
  • #AjaxVrouwen

Socials

Ajax AZ Beker 1280

Ajax loot AZ in halve finale KNVB Beker

Ajax heeft zaterdagavond AZ geloot in de halve finale van de KNVB Beker. De ploeg van trainer Erik ten Hag gaat begin maart op bezoek bij de Alkmaarders.

Tags

  • #AZAJA

Socials