Hato: 'Blij met één punt, maar we missen er twee'

Ajax O18 behaalde een knap punt op bezoek bij Napoli in de UEFA Youth League. Trainer Frank Peereboom en doelpuntenmaker Jorrel Hato stonden na afloop voor de camera en blikten terug op het bewogen duel in Italië.

• #UYL
  • #AjaxO18

Header Hato 1280

Highlights Napoli - Ajax O18 | Belangrijke gelijkmaker Hato

Ajax O18 heeft een belangrijk punt gepakt in de UEFA Youth League op bezoek bij Napoli. De ploeg van Frank Peereboom kwam met 1-0 achter en speelde lang met tien man, maar kwam enkele minuten voor tijd op 1-1. Jorrel Hato schoot Ajax O18 met een prachtige actie naast de Italianen. Met het punt op zak staat Ajax O18 tweede in de poule achter de leeftijdsgenoten van Liverpool.