Heitinga: 'De bananenschil is werkelijkheid geworden'

Jong Ajax bleef uit bij TOP Oss ongeslagen in de tweede periode, maar greep tóch net naast het periodekampioenschap. Trainer John Heitinga is teleurgesteld: 'Deze is wel erg vervelend', sprak hij over het puntenverlies.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Heitinga: "Je bent ongeslagen in de tweede periode, maar deze is erg vervelend. Met name als je ‘m zo incasseert. Dit roep je over jezelf af. Ik heb een ploeg gezien dat aan het begin van de wedstrijd domineerde. We hadden een bal op de lat en die kopbal van Sontje. Uiteindelijk doen we dit onszelf aan.”

Niet klaar
“Er mag geen angst in de ploeg sluipen. De bananenschil is werkelijkheid geworden. Het komt in je carrière niet vaak voor dat je om de prijzen speelt. Dit was een leermoment, maar we hebben aangetoond dat we goed kunnen voetballen. Zometeen gaan we de derde periode in. Tegen Helmond Sport thuis gaan we er vol voor. Wij zijn nog niet klaar in deze competitie.”

Tags

  • #JongAjax

Socials

Gerelateerde artikelen

Heitingajongajax1280

Zo leven Heitinga en Regeer toe naar een eventuele periodetitel

Jong Ajax speelt vrijdagavond uit tegen Top Oss om de titel in de tweede periode van de Keuken Kampioen Divisie. De beloften staan momenteel eerste in het tussentijdse klassement met één punt voorsprong op Excelsior en twee op FC Volendam. Jong Ajax heeft dus alles in eigen hand: bij winst is de periodetitel binnen.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Top Oss Jong Ajax Teleurstelling 880

Jong Ajax verspeelt periodetitel in Oss

Jong Ajax is er niet in geslaagd om de tweede periodetitel in de wacht te slepen. In een rommelige wedstrijd bij TOP Oss lag het lang op koers dankzij een doelpunt van Nordin Musampa, maar ging het in de absolute slotfase toch nog mis: 1-1.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Thumbja2

Verslag | Jong Ajax in waterballet voorbij FC Emmen

Jong Ajax is op een regenachtig sportcomplex de Toekomst geklommen naar de derde plaats in de Keuken Kampioen Divisie. In een wedstrijd zonder veel grote kansen bleek een goal van aanvoerder Youri Regeer genoeg om FC Emmen met 1-0 te verslaan.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl