Ajax en CSU verlengen samenwerking tot en met 2030

Ajaxcsuhoofdfoto1920
Ajaxcsuhoofdfoto1920

Ajax en CSU hebben hun samenwerking verlengd tot en met 2030. CSU is Official Sponsor en Official Schoonmaak Partner van Ajax en blijft dit minimaal voor de komende zeven seizoenen. CSU is schoonmaakpartner op sportcomplex de Toekomst en in de Johan Cruijff ArenA. Het partnership met de ArenA is ook tot en met 2030 verlengd. Ajax, Johan Cruijff ArenA en CSU blijven gezamenlijk maatschappelijke projecten ontwikkelen op het vlak van onder andere duurzaamheid en arbeidsmarktparticipatie.

Tags

  • #CSU

Socials

Menno Geelen, commercieel directeur Ajax: "De medewerkers van CSU, die aan het werk zijn rondom wedstrijden en op onze kantoren, zijn kind aan huis op de Toekomst en in de ArenA. Onze relatie gaat al terug tot 1989, we zijn blij dat we ook de komende jaren samen blijven werken. In CSU hebben we een innovatieve partner met oog voor hun mensen en het beste resultaat; waar ook onze fans, spelers & staf en medewerkers baat bij hebben."

Esmée Ficheroux, raad van bestuur CSU: "We zijn trots dat we ook de komende jaren blijven samenwerken met Ajax en de Johan Cruijff ArenA. Onze focus op vitaliteit en innovatie blijft overeind, de aandacht voor mensgerichte en maatschappelijke projecten blijft onverminderd groot. De kracht van Ajax is daarbij erg waardevol gebleken. Onze medewerkers zijn buitengewoon trots dat ze 'in het huis van Ajax' mogen werken."

Ajaxcsu900

Gerelateerde artikelen

Flinkheader

Flink en Ajax verlengen partnership tot en met 2025

Ajax en boodschappen-bezorgservice Flink hebben hun partnership-overeenkomst verlengd. Flink blijft tot en met minimaal 2025 Official Grocery Delivery Partner en Official Meal Delivery Partner van Ajax. De acties voor seizoenkaarthouders, thuiskijkers en andere fans worden voortgezet.

Tags

  • #Flink

Socials

Padellers Header 1920

Ajax sluit partnership met The Padellers

Ajax en The Padellers hebben een partnership gesloten. The Padellers is vanaf komend seizoen tot en met minimaal 2025 Official Sponsor en Official Padel Partner van Ajax. De samenwerking omhelst onder andere de aanleg van een padelbaan op De Nieuwe Toekomst, activiteiten gericht op de zakelijke markt en de inzet van de krachtige kanalen en (oud-)spelers van Ajax om The Padellers nog verder op de kaart te zetten.

Tags

  • #ThePadellers

Socials

Hoofdfotostaan

Ajax en Staan verlengen partnership

Staan en Ajax hebben hun partnership verlengd. Staan blijft tot en met minimaal 2025 Official Supplier en Official Finance & BI Recruitment Partner van Ajax. Staan zet het partnership ook de komende jaren in bij de verdere groei van de bekendheid en waardering bij huidige en potentiële medewerkers en relaties.

Tags

  • #Staan

Socials