Highlights Ajax - Heracles Almelo | Ook in oefenduel vallen de goals voor rust

Een dag na de 5-0 zege op NEC speelden de reserves tegen Heracles Almelo in een besloten oefenwedstrijd op de Toekomst. Ajax won met 2-0. Danilo en Zakaria Labyad maakten de Amsterdamse goals.

Tags

  • #AJAHER

Socials

Al na iets meer dan tien minuten voetbal kwam Ajax op voorsprong door een rake kopbal van Danilo. De Braziliaan had daarvoor al een goede kans gemist op de openingstreffer.

Nadat Danilo zijn derde kans niet wist te verzilveren, liet Heracles Almelo van zich spreken. Laursen kreeg de bal op een meter of vijf van de goal voor zijn voeten en schoot kiezelhard tegen de paal.

Daarna was het weer de beurt aan de Ajacieden. Na een goede actie van David Neres legde de Braziliaan af op Zakaria Labyad. Hij had de hoek voor het uitkiezen en schoot zorgvuldig de 2-0 binnen.

In de tweede helft bleken de bezoekers gevaarlijker en kregen ze kansen via Szöke en Amissi, maar Pasveer bleef een sta-in-de-weg. Zodoende werd er niet meer gescoord na de thee. 

Ajax - Heracles Almelo 2-0 (1-0)
12. Danilo 1-0
34. Labyad 2-0

Basisopstelling: Pasveer, Ekkelenkamp, Magallán, Rensch, Baas, Jensen, Neres, Taylor, Danilo, Labyad, Martha

Tags

  • #AJAHER

Socials

Gerelateerde artikelen

Groep (1)

We zijn op zoek naar de populairste Ajax-nummers

Ajax en JUKE gaan samen met jou op zoek naar de Ajax Radio Top 100. Want wat is nou precies jouw favoriete Ajax-nummer? Bij welk liedje denk je gelijk aan onze club? Is dat 'Three Little Birds’ van Bob Marley? ‘Bloed, Zweet en Tranen’ van André Hazes? Of ga jij voor ‘Herres’ van Sevn Alias? Vanaf nu kun je stemmen op jouw favoriete Ajax-track.

Tags

  • #Ajax100

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl