Highlights Ajax O18 - Club Brugge O18 | Vijfklapper op de Toekomst

Ajax O18 oefende zaterdagmiddag op de Toekomst tegen Club Brugge O18. Het werd een doelpuntrijk onderonsje in Amsterdam: 5-2.

Tags

  • #AjaxO18

Socials

De ploeg van trainer Dave Vos en assistent-trainer Steven Pienaar zit nog in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Volgende week speelt Ajax O18 de eerste officiële wedstrijd sinds oktober 2020. In de beker wacht FC Emmen.

Halverwege de eerste helft kwamen de Belgen nog op voorsprong tegen de Ajax-talenten. Dankzij treffers van Amourricho van Axel Dongen, Jeppe Kjær en Gabriel Misehouy hadden de Ajacieden de stand voor rust al een aanzienlijk mooier aangezicht gegeven.

Tags

  • #AjaxO18

Socials

Gerelateerde artikelen

Davevos

Dave Vos en Steven Pienaar nieuwe trainers Ajax O18

Dave Vos wordt komend seizoen de hoofdtrainer van Ajax O18. Afgelopen jaargang was hij de assistent bij Jong Ajax. Daarvoor was Vos bijna tien jaar actief als trainer in de jeugdopleiding van Ajax, onder meer als oefenmeester van Ajax O17. De positie bij Ajax O18 is vrijgekomen nu John Heitinga het hoofdtrainerschap van Jong Ajax overneemt van Mitchell van der Gaag, die op zijn beurt assistent-trainer bij Ajax 1 wordt.

Tags

  • #AjaxO18

Socials

Amothumbnail

Amourricho van Axel Dongen wint Abdelhak Nouri Trofee

Amourricho van Axel Dongen is uitgeroepen tot het grootste talent van de jeugdopleiding van Ajax van het seizoen 2020/2021. De aanvaller is daarmee de opvolger van Devyne Rensch. Van Axel Dongen kreeg de Abdelhak Nouri Trofee dinsdagmiddag in ontvangst.

Tags

  • #ForTheFuture

Socials

Axeldongen1280

Van Axel Dongen trots na winnen van Abdelhak Nouri Trofee: 'Mooi rijtje om in te staan'

Amourricho van Axel Dongen is de vierde winnaar geworden van de Abdelhak Nouri Trofee. De zestienjarige aanvaller, die dit seizoen zijn profdebuut maakte, kreeg de prijs overhandigd uit handen van de vader van Abdelhak. Van Axel Dongen is de opvolger van Devyne Rensch, die de prijs als grootste talent van de jeugdopleiding vorig jaar ontving.

Tags

  • #VanAxelDongen
  • #ForTheFuture

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl