Highlights Ajax - Sparta | Ervaring van onschatbare waarde

Ajax heeft drie punten overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Sparta. In de tweede helft keerden de ervaren spelers de wedstrijd om in het voordeel van de Amsterdammers. Dankzij goals van Davy Klaassen en Dusan Tadic werd het 2-1. Aan de wedstrijd ging een steunbetuiging aan Louis van Gaal vooraf. De 70-jarige trainer lijdt aan prostaatkanker en heeft een verleden bij beide clubs.

• #AJASPA

• #AJASPA

Header In Beeld Davy 1280

Verslag I Ajax toont opnieuw veerkracht en verslaat Sparta Rotterdam

Ajax heeft zaterdagavond in eigen huis een zwaarbevochten overwinning geboekt op Sparta Rotterdam. De Ajacieden kwamen na een half uur spelen op achterstand, maar toonden vroeg in de tweede helft veerkracht. Dankzij doelpunten van Davy Klaassen en Dusan Tadic wisten de Amsterdammers de schade te herstellen: 2-1.