Highlights Ajax Vrouwen - Fortuna Sittard | Bekertitel in Tilburg

De Ajax Vrouwen zijn maandagmiddag in hun missie geslaagd: het winnen van de KNVB Beker. In het Koning Willem II Stadion in Tilburg bleek de ploeg van Suzanne Bakker met 3-1 te sterk voor Fortuna Sittard. Het is de zesde keer dat de Ajax Vrouwen de nationale beker hebben gewonnen. Een record in Nederland.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Ajaxvrouwenknvbbekerstill

Ajax Vrouwen uitgelaten na bekerwinst: 'We hebben 'm!'

Na de 3-1-overwinning tegen Fortuna Sittard konden de champagneflessen worden ontkurkt. De Ajax Vrouwen hebben voor de zesde keer in de clubhistorie de KNVB Beker gewonnen. En dat zorgde voor uitzinnige taferelen op het veld van Willem II. "Dit is echt een team. Dat stralen we in alles uit", glunderde coach Suzanne Bakker.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Ajaxvrouwenkampioen

On This Day | Ajax Vrouwen vieren eerste landstitel

Het is 19 mei 2017 als de Ajax Vrouwen voor de eerste keer in de historie de beste van Nederland zijn. Vijf jaar na de oprichting van de vrouwentak van Ajax is het landskampioenschap de bekroning voor een fantastisch seizoen. De Ajax Vrouwen pakken dat jaar zelfs de dubbel door in de finale van de KNVB Beker PSV te verslaan. De dubbel betekent een prachtig einde van de carrière voor speelsters als Daphne Koster en Anouk Hoogendijk.

Tags

  • #OnThisDay

Socials