Highlights FC Dordrecht - Jong Ajax | Doelpuntrijk duel in Dordrecht

Zeven goals in Dordrecht. Jong Ajax wist afgelopen vrijdag op bezoek bij FC Dordrecht een overwinning uit het vuur te slepen. De talenten van trainer John Heitinga wonnen het intense, doelpuntrijke duel met 3-4. Kristian Hlynsson (2), Christian Rasmussen en Sontje Hansen namen de Amsterdamse treffers voor hun rekening.

• #Jong Ajax

Jong Ajax Viert Overwinning 1280

Verslag | Zeven goals in Dordrecht: Jong Ajax wint doelpuntrijk duel

Jong Ajax heeft prima zaken gedaan in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van John Heitinga won vrijdagavond met 3-4 bij FC Dordrecht na een achterstand bij rust van 2-1. Dankzij de overwinning nestelen de beloften zich in een grote middenmoot in de competitie.