Highlights Fortuna Sittard - Ajax Vrouwen | Cruciale overwinning in titelrace

De Ajax Vrouwen hebben zaterdag een belangrijke overwinning geboekt tegen Fortuna Sittard. In Limburg werd het na een 0-0-ruststand uiteindelijk 1-2. Romée Leuchter was met twee treffers van enorme waarde voor de Amsterdammers. Dankzij de driepunter is Ajax koploper in de Azerion Vrouwen Eredivisie. De vrouwen van FC Twente komen zondag nog wel in actie. Zaterdag 29 april staan de twee concurrenten tegenover elkaar op de Toekomst.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Weerden1280

Ajax Vrouwen beginnen aan eindfase competitie: 'Dit worden hele belangrijke weken'

Nu de interlandbreak er weer op zit, maken de Ajax Vrouwen zich op voor de laatste drie wedstrijden van het seizoen. De eerste daarvan is zaterdagavond tegen Fortuna Sittard, de nummer drie van de Azerion Vrouwen Eredivisie. Om de kans op de titel in eigen hand te houden is een overwinning in Limburg noodzakelijk. We blikken vooruit met trainer Suzanne Bakker en Ashleigh Weerden, die net terug is van haar trip met Jong Oranje.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Header1280 (4)

Lily Yohannes tekent contract bij Ajax Vrouwen

Lily Yohannes heeft donderdag haar handtekening gezet onder haar eerste contract bij de Ajax Vrouwen. De overeenkomst loopt van 30 juni 2023 tot en met 30 juni 2026. De vijftienjarige Yohannes zal vanaf de zomer toetreden tot de selectie van de Ajax Vrouwen.

Tags

  • #Yohannes
  • #AjaxVrouwen

Socials