Highlights Jong Ajax - De Graafschap | Martha houdt punt in Amsterdam

Jong Ajax heeft op sportcomplex de Toekomst het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie afgesloten met een 1-1 gelijkspel tegen De Graafschap. De wedstrijd brandde in de tweede helft los. Na een 0-1-achterstand bezorgde Ar'Jany Martha met iets minder dan een kwartier nog op de klok Jong Ajax nog een punt.

Heitingastill1280

Heitinga en Martha kijken terug op goed seizoen: 'Beste Jong-elftal geworden'

Na het 1-1-gelijkspel in eigen huis tegen De Graafschap zit het seizoen erop voor Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. Trainer John Heitinga en doelpuntenmaker Ar'Jany Martha kijken terug op een prima seizoen van de beloften. "We hebben veel goals gemaakt en bij momenten echt gedomineerd op de helft van de tegenstander."