Highlights Jong Ajax - FC Den Bosch | Topvorm leidt tot clubrecord

Jong Ajax verkeert in blakende vorm. De ploeg van John Heitinga won maandagavond last-minute met 2-1 van FC Den Bosch en vestigde daarmee een clubrecord. Nog nooit eerder bleef Jong Ajax dertien wedstrijden op rij ongeslagen.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Tags

  • #JongAjax

Socials

Gerelateerde artikelen

Martha1280

Clubrecord voor Jong Ajax, Martha late matchwinner

Jong Ajax heeft maandagavond na een goede wedstrijd de punten in eigen huis gehouden. In de sloftfase kopte Ar’Jany Martha de Ajacieden naar een verdiende 2-1-zege op FC Den Bosch. De overwinning betekende een clubrecord: nooit eerder bleef Jong Ajax dertien wedstrijden op rij ongeslagen in de Keuken Kampioen Divisie.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Sloot1280

Highlights Jong FC Utrecht - Jong Ajax | Heerlijke herstart

Voor Jong Ajax stond maandagavond de herstart van de competitie op het programma. Een zeer prettige uitkomst volgde: op bezoek bij Jong FC Utrecht zegevierde het elftal van John Heitinga met 0-2 door goals van Youri Regeer en Christian Rasmussen.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Unuvar Naci 1280

Ünüvar toont zijn thuis in Zaandam en vertelt over zijn ontwikkeling

Hij wordt al jaren bestempeld als één van de grootste parels uit de Ajax-jeugdopleiding. Naci Ünüvar maakte op 16-jarige leeftijd zijn profdebuut en niet veel later volgde zijn eerste wedstrijd in Ajax 1. Na een moeizaam eerste seizoen in Jong Ajax, vol fysieke en mentale tegenslagen, bloeit de kleine dribbelaar in het seizoen 2021/2022 weer helemaal op. In aanloop naar de hervatting van de Keuken Kampioen Divisie neemt Ünüvar ons mee naar zijn buurt in Zaandam en vertelt hij ook over zijn ontwikkeling.

Tags

  • #Ünüvar

Socials