Highlights Jong FC Utrecht - Jong Ajax | Heerlijke herstart

Voor Jong Ajax stond maandagavond de herstart van de competitie op het programma. Een zeer prettige uitkomst volgde: op bezoek bij Jong FC Utrecht zegevierde het elftal van John Heitinga met 0-2 door goals van Youri Regeer en Christian Rasmussen.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Tags

  • #JongAjax

Socials

Gerelateerde artikelen

Regeer1280

Jong Ajax begint 2022 met winst

Jong Ajax heeft maandagavond de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar gewonnen. Op bezoek bij Jong FC Utrecht werd het, met basisdebutant Olivier Aertssen in de gelederen, 0-2. Uitblinker Youri Regeer tekende vroeg in de wedstrijd voor de 0-1, waarna het tweede doelpunt van Christian Rasmussen pas viel in blessuretijd.  

Tags

  • #Jong Ajax

Socials

Unuvar Naci 1280

Ünüvar toont zijn thuis in Zaandam en vertelt over zijn ontwikkeling

Hij wordt al jaren bestempeld als één van de grootste parels uit de Ajax-jeugdopleiding. Naci Ünüvar maakte op 16-jarige leeftijd zijn profdebuut en niet veel later volgde zijn eerste wedstrijd in Ajax 1. Na een moeizaam eerste seizoen in Jong Ajax, vol fysieke en mentale tegenslagen, bloeit de kleine dribbelaar in het seizoen 2021/2022 weer helemaal op. In aanloop naar de hervatting van de Keuken Kampioen Divisie neemt Ünüvar ons mee naar zijn buurt in Zaandam en vertelt hij ook over zijn ontwikkeling.

Tags

  • #Ünüvar

Socials

Youriregeer1280

Regeer: ‘Oog rustig, maar kan heel hard zijn’

Aanvoerder van Jong Ajax, vlak voor de jaarwisseling zijn officiële debuut in Ajax 1 en voor het eerst mee op een wintertrainingskamp met de hoofdmacht; voor Youri Regeer kon 2021 niet beter eindigen en 2022 niet beter beginnen. De achttienjarige multifunctionele speler zit goed in zijn vel en is na een korte onderbreking rondom de feestdagen klaar om te vlammen. "Ik heb zin in de tweede seizoenshelft."

Tags

  • #Regeer

Socials