Highlights Jong Ajax - FC Dordrecht | Ongelukkig einde

Jong Ajax nam het maandagavond op sportcomplex de Toekomst op tegen hekkensluiter FC Dordrecht. Hoewel de beloften met een sterke ploeg voor de dag kwamen, eindigde de avond in een sof. Na een 1-0-voorsprong gaf het elftal van Mitchell van der Gaag de overwinning toch nog uit handen.

• #JAJDOR

• #JAJDOR

Taylor2

Jong Ajax verspeelt voorsprong tegen Dordrecht

Jong Ajax is er maandagavond niet in geslaagd om de drie punten te pakken tegen hekkensluiter FC Dordrecht. Bij het debuut van doelman Calvin Raatsie kwamen de Ajacieden nog wel met 1-0 voor dankzij een doelpunt van Lassina Traoré, maar gingen ze in de slotfase toch nog onderuit: 1-2.