Highlights Jong Ajax - NAC Breda | Opleving na rust

Jong Ajax heeft maandagavond een nieuwe overwinning geboekt in de Keuken Kampioen Divisie. De Ajacieden wonnen op sportcomplex de Toekomst met 3-1 van NAC Breda. Kik Pierie, Gabriel Misehouy en Giovanni namen de Amsterdamse treffers na rust voor hun rekening.

• #JongAjax

• #JongAjax

Jongajax1

Uitstekende tweede helft brengt Jong Ajax zege op NAC

Jong Ajax heeft maandagavond een knappe thuiszege op NAC Breda geboekt. De ploeg van John Heitinga keek halverwege tegen een achterstand aan, maar wist in de tweede helft orde op zaken te stellen: 3-1. Kik Pierie, Gabriel Misehouy en Giovanni tekenden voor de Amsterdamse doelpunten.