Highlights PEC Zwolle – Ajax l Belangrijk aandeel Akpom

Ajax heeft zondag zijn twaalfde competitiezege van het seizoen geboekt. Het elftal van John van ’t Schip won met 1-3 op bezoek bij PEC Zwolle. Kristian Hlynsson maakte de openingstreffer, waarna Chuba Akpom ook tweemaal doeltreffend was. Door de zege nam Ajax de vijfde plek weer over van NEC, dat zaterdag koploper PSV klopte

Tags

  • #PECAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Krisgoal1920 1

Ajax wint met 1-3 in Zwolle

Ajax is bezig aan de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. De stand is 1-3 in Amsterdams voordeel. In ons liveblog blijf je uitgebreid op de hoogte van het duel.

Tags

  • #PECAJA

Socials

Juichen1920

In beeld | PEC Zwolle - Ajax

Ajax heeft de 27e competitiewedstrijd van het seizoen omgezet in een overwinning. Op bezoek bij PEC Zwolle wonnen de Amsterdammers met 1-3. De belangrijkste foto's van dit duel vind je in dit artikel.

Tags

  • #PECAJA

Socials

Taylor 100 Games

Taylor in Club van 100: 'Zijn als familie voor mij'

In navolging van zijn maatje Brian Brobbey meldde Kenneth Taylor zich onlangs in de Club van 100. In de uitwedstrijd tegen AZ doorbrak de Ajacied deze magische mijlpaal. De middenvelder speelt sinds zijn achtste al samen met Brobbey en krijgt na het interview ook een videoboodschap van de spits. "We zijn trots op elkaar."

Tags

  • #Taylor

Socials