Highlights PEC Zwolle - Ajax Vrouwen | De Grant-Tromp tandem

De Ajax Vrouwen wonnen vrijdagavond bij de hervatting van de Vrouwen Eredivisie met 1-4 uit bij PEC Zwolle. Vooral Nikita Tromp en Chasity Grant waren op dreef.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Bakkervrouwen

Ajax Vrouwen winnen ruim bij herstart Vrouwen Eredivisie

De Ajax Vrouwen hebben bij de herstart van de Vrouwen Eredivisie de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle met 1-4 gewonnen. Na een 0-1-ruststand schoten de vrouwen van Danny Schenkel in de tweede helft met scherp. Dankzij twee treffers van Nikita Tromp en een late goal van Jonna van de Velde liepen de vrouwen uiteindelijk uit naar een 1-4-overwinning op het veld van Be Quick '28.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Ajaxvrouwenbox

Vrouwen Eredivisie zo snel mogelijk hervat

De Vrouwen Eredivisie gaat de komende weken alsnog door. Dat maakte Minister Van Arkel (VWS) woensdagavond bekend en is door de KNVB nu officieel gecommuniceerd. Eerder werd nog gemeld dat de competitie tijdelijk werd stilgelegd vanwege de extra coronamaatregelen die dinsdagavond zijn afgekondigd.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Screenshot 2020 06 23 At 16.22.25

Clubs uit de Eredivisie Vrouwen en KNVB tekenen commercieel convenant

Voor het eerst in de geschiedenis hebben de 8 clubs uit de Eredivisie Vrouwen en de KNVB een commercieel convenant gesloten. De betrokken partijen slaan de handen ineen om samen meer gezicht te kunnen geven aan de Eredivisie Vrouwen en de commerciële en maatschappelijke waarde van de competitie verder te vergroten. Concreet betekent dit dat de clubs en de voetbalbond collectief - en gericht - op zoek kunnen naar partners die passen bij de Eredivisie Vrouwen, waaronder een naamgever voor de competitie, een media- en een maatschappelijk partner.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials