Vrouwen Eredivisie zo snel mogelijk hervat

Ajaxvrouwenbox1
Ajaxvrouwenbox1

De Vrouwen Eredivisie gaat de komende weken alsnog door. Dat maakte Minister Van Arkel (VWS) woensdagavond bekend en is door de KNVB nu officieel gecommuniceerd. Eerder werd nog gemeld dat de competitie tijdelijk werd stilgelegd vanwege de extra coronamaatregelen die dinsdagavond zijn afgekondigd.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

De aangepaste protocollen om coronabesmettingen te voorkomen worden door het ministerie van VWS zo snel mogelijk met de clubs gedeeld. Omdat het te kort dag is deze voorzorgsmaatregelen toe te passen vóór aankomende speelronde, zijn de wedstrijden van dit weekend, waaronder de uitwedstrijd van de Ajax Vrouwen bij PEC Zwolle, verplaatst naar het weekend van 30 oktober. Alle teams uit de Vrouwen Eredivisie kunnen de komende weken dus gewoon blijven trainen op de eigen club.

Eredivisie Cup verplaatst
De speelronde in de Eredivisie Cup van het weekend van 30 oktober is verplaatst, om zo ruimte te maken voor de aanpassing in het programma. De internationals komen eerder al in actie: de OranjeLeeuwinnen spelen op 23 en 27 oktober tegen respectievelijk Estland en Kosovo.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Bighelaar (2)

Jeugd- en vrouwenvoetbal tijdelijk stilgelegd (+ update)

Het jeugd- en vrouwenvoetbal bij Ajax is vanwege de nieuwe coronamaatregelen voorlopig stopgezet. Dinsdag maakte het kabinet bekend dat het jeugd- en amateurcompetities worden stilgelegd voor minimaal vier weken. Wedstrijden in het betaald voetbal mogen wel doorgaan, maar deze uitzondering geldt niet voor de Vrouwen Eredivisie.

Tags

  • #AjaxVrouwen
  • #AjaxJeugd

Socials

Salah Eddine

Hoe Anass Salah-Eddine (alweer) vecht om terug te komen

Lang duurde de rentree van Anass Salah-Eddine deze zomer niet. Na een enkelblessure van vier maanden mocht de achttienjarige linksback van Jong Ajax eindelijk weer meedoen in een oefenwedstrijd tegen Almere City, maar aan het einde ging het meteen mis. De jeugdinternational bleef vervelend haken in het gras en liep daarbij een ernstige enkelblessure op. Weg eerste helft van het seizoen. “Maar volgend jaar zal ik er weer staan”, zegt hij zelfverzekerd.

Tags

  • #Salah-Eddine

Socials

Ajax Vrouwen 2

Ajax Vrouwen zegevieren ook in Heerenveen

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond ook hun vierde competitieduel van het seizoen gewonnen. Op bezoek bij sc Heerenveen zegevierde de ploeg van trainer Danny Schenkel met 1-2. De Amsterdamse treffers kwamen van Quinty Sabajo en Vanity Lewerissa.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl