RB Salzburg - Ajax: check hier de prachtgoals van Antony en Van de Beek

Antony 2
Antony 2

Ajax speelde zaterdag in Salzburg zijn 4e oefenduel van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Op bezoek bij de Oostenrijkse kampioen werd overtuigend gewonnen en daarmee ook de 100 procent score behouden.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Ajax speelde uitstekend tegen de Oostenrijkers. De doelpunten waren van grote schoonheid. Check de beelden ervan hierboven!

Gerelateerde artikelen

Juichen 2

Ajax besluit trainingskamp in Oostenrijk met knappe zege

Ajax heeft het trainingskamp in Oostenrijk afgesloten met een knappe zege. Red Bull Salzburg werd in eigen stadion met 1-4 verslagen. Ryan Gravenberch en Antony waren voor rust de Amsterdamse doelpuntenmakers, waarna Donny van de Beek en Devyne Rensch in de tweede helft nog een duit in het zakje deden.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Gravenberchoostenrijk

Gravenberch: 'Zie dat ik fysiek sterker ben geworden'

Ajax bereidt zich in Oostenrijk voor op het nieuwe seizoen. De 18-jarige Ryan Gravenberch is niet voor de 1e keer mee op trainingskamp en heeft het prima naar z'n zin. "Ik ben tevreden. De arbeid is hoog. Ik merk aan mezelf dat ik steeds fitter wordt."

Tags

  • #PreSeason

Socials

Scherpen 2

Van zo dichtbij zag je een keeperstraining nog niet eerder

Kijk mee naar de trainingsbeelden van de body cam van Anton Scheutjens. De keeperstrainer droeg tijdens deze sessie met Maarten Stekelenburg, Dominik Kotarski en Kjell Scherpen een camera op zijn borst en dat leverde fraaie beelden op.

Tags

  • #PreSeason

Socials