Van zo dichtbij zag je een keeperstraining nog niet eerder

Scherpen 2
Scherpen 2

Kijk mee naar de trainingsbeelden van de body cam van Anton Scheutjens. De keeperstrainer droeg tijdens deze sessie met Maarten Stekelenburg, Dominik Kotarski en Kjell Scherpen een camera op zijn borst en dat leverde fraaie beelden op.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Gerelateerde artikelen

Zakarialabyad

Labyad vol vertrouwen: 'Dat het mijn seizoen mag worden'

Zakaria Labyad is een van de spelers die zich tot dusver uitstekend laat zien in de voorbereiding. Met een hattrick tegen zijn oude club FC Utrecht en onder andere een fantastische omhaal op de training in Oostenrijk wil hij na zijn zware knieblessure zijn kans pakken.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Neres

Trainingsdag #6: Heet weer, mooie goals en een juichende David Neres

Vrijdag stond dag 6 van het trainingskamp in Oostenrijk op het programma. Het was officieel de laatste trainingsdag, aangezien er zaterdag een oefenwedstrijd plaatsvindt tegen Red Bull Salzburg. In het snikhete Bramberg am Wildkogel waren de ogen opnieuw gericht op David Neres. De Braziliaanse sfeermaker stal opnieuw de show met fraaie goals en dito juichgebaren. Kijk mee!

Tags

  • #PreSeason

Socials

Gravenberchoostenrijk

Gravenberch: 'Zie dat ik fysiek sterker ben geworden'

Ajax bereidt zich in Oostenrijk voor op het nieuwe seizoen. De 18-jarige Ryan Gravenberch is niet voor de 1e keer mee op trainingskamp en heeft het prima naar z'n zin. "Ik ben tevreden. De arbeid is hoog. Ik merk aan mezelf dat ik steeds fitter wordt."

Tags

  • #PreSeason

Socials