Highlights RKC - Ajax | Punten mee naar Amsterdam

Ajax is het restant van het duel met RKC goed doorgekomen. In september werd de wedstrijd na 84 minuten gestaakt met een 2-3-voorsprong voor de Amsterdammers. In de laatste fase van het duel werd er niet meer gescoord. Bekijk hier de samenvatting van de hele Eredivisie-wedstrijd.

• #RKCAJA

• #RKCAJA

Brobbeyvaessen1920

Liveblog | Winst in Waalwijk: 'Professioneel mee omgegaan'

RKC - Ajax is 2-3 gebleven. Woensdagavond was de hervatting van het op 30 september gestaakte duel. In de zes resterende minuten plus blessuretijd werd er niet meer gescoord. Lees in dit liveblog alles terug over het tweede gedeelte van de wedstrijd in Waalwijk.