Highlights Telstar - Jong Ajax | Positieve seizoensafsluiter

Jong Ajax nam het in de laatste wedstrijd van het seizoen op tegen Telstar. Er stond voor de beloften niks meer op het spel stond, maar de Ajacieden namen de drie punten wel mee uit huis. Liam van Gelderen maakte in de tweede helft de winnende goal in Velsen-Noord: 1-2.

Douglas1

Jong Ajax wint seizoensafsluiting op bezoek bij Telstar

Jong Ajax heeft een wisselvallig seizoen woensdagavond afgesloten met een prima overwinning op Telstar. Amourricho van Axel Dongen zette de Ajacieden kort voor rust op 0-1. Na de gelijkmaker van Telstar zorgde rechtsback Liam van Gelderen voor het winnende doelpunt: 1-2.