Higler fluit Ajax - FC Groningen

Higler1
Higler1

Dennis Higler fluit zondag Ajax - FC Groningen. Hij wordt in de Johan Cruijff ArenA geassisteerd door grensrechters Roy de Nas en Richard Bronwijk. Rob Dieperink is de VAR. De wedstrijd in Amsterdam begin om 12:15 uur.

Tags

  • #AJAGRO

Socials

Higler floot eerder dit seizoen ook het onderlinge duel in Groningen. Ajax verloor in het Hitachi Capital Mobility Stadion met 1-0.

De Amsterdammers wonnen vorig seizoen in eigen huis van de ploeg van Danny Buijs. Op 28 september 2019 werd het 2-0 dankzij goals van Lisandro Martínez en Klaas Jan Huntelaar.

Tags

  • #AJAGRO

Socials

Gerelateerde artikelen

Erik Ten Hag

Tevreden Ten Hag: 'Heel geconcentreerd gespeeld'

Ajax plaatste zich woensdagavond voor de finale van de KNVB Beker na een 0-3-overwinning bij sc Heerenveen. Trainer Erik ten Hag keek met een goed gevoel terug op de wedstrijd in Friesland. "Als je een topclub bent, moet je elke wedstrijd willen winnen. Dat hebben de spelers laten zien."

Tags

  • #HEEAJA

Socials

Neresjuichen1

Neres: 'Als je scoort, krijg je meer vertrouwen'

David Neres vierde woensdag zijn 24e verjaardag. De aanvaller viel in tegen sc Heerenveen in de halve finale van de KNVB Beker en maakte de 0-3. "Het maken van een doelpunt is altijd belangrijk voor het vertrouwen van een speler."

Tags

  • #HEEAJA

Socials

Tadic1

Highlights sc Heerenveen - Ajax | Naar de finale!

Ajax nam het in de halve finale van de KNVB Beker op tegen sc Heerenveen. In Friesland wonnen de Ajacieden met 0-3 dankzij goals van Davy Klaassen, Dusan Tadic en David Neres. De eindstrijd is op 18 april tegen Vitesse.

Tags

  • #HEEAJA

Socials