Samenvatting Excelsior – Ajax

Ajax heeft in de eerste uitwedstrijd van het seizoen punten laten liggen tegen Excelsior. De ploeg van Maurice Steijn speelde in Kralingen met 2-2 gelijk. Brian Brobbey opende de score, waarna de thuisploeg kort voor én na rust wist te scoren. In de tweede helft schoot invaller Davy Klaassen nog wel de gelijkmaker tegen de touwen, maar verder kwam Ajax niet.

Tags

  • #EXCAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

AJAX Sutalo Announce 1920X1080

Ajax en Dinamo Zagreb bereiken akkoord over Sutalo 

Ajax en Dinamo Zagreb hebben overeenstemming bereikt over de overgang van Josip Sutalo naar Ajax. De clubs kwamen een transfersom overeen waarbij Ajax € 20,5 miljoen betaalt aan Dinamo Zagreb. Dit bedrag kan middels variabelen oplopen tot maximaal € 23,5 miljoen.

Tags

  • #Sutalo

Socials

Klaassen1920

Klaassen: 'Spelen niet zoals we willen'

Ajax is in Rotterdam niet verder gekomen dan een 2-2-gelijkspel tegen Excelsior. Voor Ajax vonden Brian Brobbey en Davy Klaassen nog wel het net. In dit liveblog lees je alles terug over de wedstrijd tegen de Rotterdammers.

Tags

  • #EXCAJA

Socials

Tantees1920

Tante Es (108) voor het eerst naar Ajax: 'Gaan nu feestvieren'

Tante Es is maar liefst 108 jaar oud en daarmee de oudste inwoner van Amsterdam. Ze is al meer dan een eeuw fan van Ajax en heeft alle kampioenschappen meegemaakt, maar kon helaas nog nooit een wedstrijd bezoeken. Tot afgelopen zaterdag.

Tags

  • #TanteEs

Socials