Higler scheidsrechter bij Ajax – FC Volendam

Higler 1280 Volendam
Higler 1280 Volendam

Dennis Higler is donderdag de scheidsrechter tijdens het thuisduel met FC Volendam. Hij wordt in de Johan Cruijff ArenA bijgestaan door assistenten Rens Bluemink en Yorick Weterings.

Tags

  • #AJAVOL

Socials

Robin Gansner is de vierde official en Richard Martens is de VAR van dienst. Freek Vandeursen is de assistent-VAR. Het duel met de huidige nummer zeventien van de Eredivisie begint om 21:00 uur.

De 37-jarige Higler floot dit seizoen één keer eerder een wedstrijd van de ploeg van Alfred Schreuder. Op 30 juli 2022 had hij de leiding over de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV (3-5).

Gerelateerde artikelen

Bergwijn In Duel Feyaja 1280

Samenvatting Feyenoord – Ajax l Remise in Rotterdam

De 193e Klassieker heeft zondag een remise opgeleverd. Feyenoord – Ajax eindigde in 1-1. Halverwege was het 1-0 voor de thuisploeg. In de tweede helft kwamen de Ajacieden langszij door een goal van Davy Klaassen.

Tags

  • #FEYAJA

Socials

Klaasseninterview1280

Klaassen teleurgesteld na gelijkspel: 'Wij kunnen veel beter'

Ajax slaagde er zondagmiddag niet in om een overwinning te boeken in de Klassieker tegen Feyenoord. Davy Klaassen, die negentig minuten binnen de lijnen stond, was niet tevreden met het 1-1-gelijkspel. "Ik ben uiteindelijk toch wel teleurgesteld."

Tags

  • #FEYAJA
  • #Klaassen

Socials