Hoogtepunten Heerenveen - Ajax Vrouwen

De Ajax Vrouwen spelen hun vierde competitiewedstrijd in Friesland tegen Heerenveen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Ajax Vrouwen 2

Ajax Vrouwen zegevieren ook in Heerenveen

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond ook hun vierde competitieduel van het seizoen gewonnen. Op bezoek bij sc Heerenveen zegevierde de ploeg van trainer Danny Schenkel met 1-2. De Amsterdamse treffers kwamen van Quinty Sabajo en Vanity Lewerissa.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Ajax PSV (Women) 020 (1)

Ajax Vrouwen winnen topper tegen PSV

De Ajax Vrouwen hebben zondag de topper tegen PSV in winst omgezet. In eigen huis was de ploeg van Danny Schenkel met 2-0 te sterk voor de concurrent. Stefanie van der Gragt opende al vlot de score, waarna Vanity Lewerissa tien minuten voor tijd de wedstrijd definitief in het slot gooide.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Screenshot 2020 06 23 At 16.22.25

Clubs uit de Eredivisie Vrouwen en KNVB tekenen commercieel convenant

Voor het eerst in de geschiedenis hebben de 8 clubs uit de Eredivisie Vrouwen en de KNVB een commercieel convenant gesloten. De betrokken partijen slaan de handen ineen om samen meer gezicht te kunnen geven aan de Eredivisie Vrouwen en de commerciële en maatschappelijke waarde van de competitie verder te vergroten. Concreet betekent dit dat de clubs en de voetbalbond collectief - en gericht - op zoek kunnen naar partners die passen bij de Eredivisie Vrouwen, waaronder een naamgever voor de competitie, een media- en een maatschappelijk partner.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials