In beeld | Afsluitende sessie voor FC Utrecht-thuis

Header Kaplan 1920
Header Kaplan 1920

Ajax werkte zaterdag de afsluitende training richting het thuisduel met FC Utrecht af. Op sportcomplex de Toekomst zetten de Ajacieden van John van 't Schip de laatste puntjes op de i.

Tags

  • #AJAUTR

Socials

Na de uitwedstrijden tegen Bodø/Glimt (1-2) en AZ (2-0) spelen de Amsterdammers zondag weer in hun vertrouwde Johan Cruijff ArenA.

Op de Toekomst bereidden de Ajacieden zich met een uitgebreide warming-up, enkele pass- en trapoefeningen en diverse partijvormen uitstekend voor op FC Utrecht-thuis.

Ajax – FC Utrecht begint zondagmiddag om 12:15 uur in de Johan Cruijff ArenA.

Wil jij Ajax - FC Utrecht zondag live bijwonen? Via Ajax Resale kun je vaak vlak voor thuiswedstrijden nog tickets kopen, die zijn aangeboden door seizoenkaarthouders. Bekijk hier het aanbod.

Gerelateerde artikelen

SITE Thumbnail Hlynsson

Analyseren met Hlynsson: 'Een goal is het beste gevoel'

Kristian Hlynsson speelt al ruim vier jaar bij Ajax en beleeft dit jaar zijn echte doorbraak. De IJslander wordt door zijn teamgenoten en trainers geroemd om zijn spelinzicht en slimheid. Hoog tijd om met de middenvelder zijn spel onder de loep te nemen aan de hand van vijf fragmenten.

Tags

  • #Hlynsson

Socials

20230811 Ajax Podcast 1920X1080

Warming Up | Op naar FC Utrecht-thuis

Dit is de 25e editie van Warming Up: een lustrum. De wedstrijd van Ajax tegen FC Utrecht is het hoofdingrediënt van deze nieuwste aflevering. Maar er is nog veel meer om naar te luisteren.

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials

Still Schip (1)

Van 't Schip: 'Duels met FC Utrecht altijd speciaal'

John van 't Schip blikte terug op de afgelopen periode en liet zijn licht schijnen op het thuisduel met FC Utrecht. De hoofdtrainer hoopt een reactie te zien van zijn selectie. "Het is belangrijk om de frisheid in de ploeg terug te krijgen."

Tags

  • #VantSchip

Socials