Warming Up | Op naar FC Utrecht-thuis

Brobbeyclose1920
Brobbeyclose1920

Dit is de 25e editie van Warming Up: een lustrum. De wedstrijd van Ajax tegen FC Utrecht is het hoofdingrediënt van deze nieuwste aflevering. Maar er is nog veel meer om naar te luisteren.

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials

 

Top 5
Deze week behandelen we het volgende Ajax-nieuws:

  1. Ajax-fan Tante Es wordt 109
  2. Paastoernooi Future Cup met nieuwe regels
  3. De Sanders vindt het een bijzonder seizoen
  4. Ajax - Excelsior vier dagen naar voren gehaald
  5. Simon Tahamata zegt Ajax vaarwel

Ask Ajax
Luisteraar Lisette vroeg zich af wie er allemaal meereist in het vliegtuig met Ajax naar een Europese uitwedstrijd. Wij vinden het antwoord in de rubriek 'Ask Ajax'. Stuur nu ook jouw vraag naar podcast@ajax.nl. Iedere maand krijgt de inzender van de leukste vraag een Ajax-shirt thuisgestuurd!

Ajax Radio
Op Ajax Radio hoef je natuurlijk niks te missen van Ajax - FC Utrecht, zondag om 12:15 in de Johan Cruijff ArenA. Volg de wedstrijden 90 minuten live en zonder onderbreking op Ajax Radio via Ajax.nl, de Ajax app of via onze eigen zender op JUKE.

Gerelateerde artikelen

Afscheid Tahamata 1920 2

Emotionele Tahamata: 'De club, de mensen, ik ga alles missen'

Na tien jaar als techniektrainer bij de jeugdopleiding van Ajax, vertrekt Simon Tahamata naar Duitsland. Op maandagavond werd de oud-speler, die in de jaren zeventig furore maakte bij Ajax, verrast met een mooi afscheid op de Toekomst. "De jeugd houdt me jong."

Tags

  • #Tahamata

Socials

Future Cup Header 1920

Future Cup | Nieuwe spelregels in 2024

Tijdens de Future Cup op 30, 31 maart en 1 april op sportcomplex de Toekomst worden er nieuwe spelregels gehanteerd ten opzichte van andere jaren. Zo wordt er onder meer gewerkt met de self pass en effectieve speeltijd.

Tags

  • #FutureCup

Socials

Tante Es 1920

Oudste fan Tante Es verrast vanwege 109e verjaardag

Tante Es bereikte onlangs de ongelooflijke leeftijd van 109 jaar. Wij gingen langs om onze oudste fan en tevens oudste inwoner van Amsterdam te verrassen. Het werd een heerlijke middag, waar natuurlijk ook werd teruggeblikt op haar eerste wedstrijd ooit in de Johan Cruijff ArenA, eerder dit seizoen tegen Heracles.

Tags

  • #TanteEs

Socials