In beeld | Afsluitende training richting bekerfinale

Header Desktop 1280
Header Desktop 1280

Ajax heeft zaterdag een intensieve laatste training afgewerkt in aanloop naar de bekerfinale tegen PSV. Alles om zondag zo goed mogelijk aan de aftrap te verschijnen van de laatste, allesbeslissende wedstrijd in de KNVB Beker. De ploeg van John Heitinga treft de Eindhovenaren zondag vanaf 18:00 uur in De Kuip.

Tags

  • #KNVBBeker
  • #AJAPSV

Socials

Ajax bereikte de finale van het Nederlandse bekertoernooi door vier uitwedstrijden winnend af te sluiten. Het bekeravontuur begon in Noord-Brabant, waar de Ajacieden met 0-2 te sterk waren voor FC Den Bosch. In de achtste finale en kwartfinale werd er afgerekend met respectievelijk FC Twente (0-1) en De Graafschap (0-3). In de halve eindstrijd nam de ploeg van Heitinga het in Rotterdam-Zuid op tegen rivaal Feyenoord. Ajax won met 1-2 in het hol van de leeuw, dankzij treffers van Dusan Tadic en Davy Klaassen.

Na de verloren uitwedstrijd tegen PSV van afgelopen weekend (3-0), zijn de Ajacieden gebrand om revanche te nemen. De concentratie was dan ook af te lezen op de gezichten van de Ajax-spelers, die een scherpe indruk maakten. Met een uitgebreide warming-up, enkele passoefeningen en diverse partijvormen bereidde Ajax zich perfect voor op de bekerfinale.

Onze huisfotograaf was aanwezig op sportcomplex de Toekomst en schoot enkele fraaie platen.

Gerelateerde artikelen

1Final Klaassen

Clip | Road to the Final

Ajax gaat zondag voor de 21e KNVB Beker in de clubhistorie. Daarmee moet het zien af te rekenen met PSV, nadat eerder onder meer Feyenoord en FC Twente werden verslagen. Hoe de volledige weg naar de bekerfinale eruitzag? Bekijk het hier.

Tags

  • #KNVBBeker

Socials

Klaasseninterview1920

Honger naar bekerwinst bij Klaassen: 'Dit is waar je het allemaal voor doet'

Davy Klaassen wil het chagrijn van afgelopen zondag tegen PSV (3-0) komende zondag in de beker van zich afspelen. Ook de onnodige nederlaag vorig jaar tegen de Eindhovenaren moet worden weggespoeld, meent de middenvelder. "Een jaar zonder kampioenschap is al erg, maar een jaar zonder ook maar iets te winnen is al helemaal vervelend."

Tags

  • #Klaassen
  • #KNVBBeker

Socials

Heitingaheaderbeker1920

Heitinga en Tadic willen revanche tegen PSV in bekerfinale: 'Belangrijk dat we een reactie geven'

“We weten echt wel wat er beter moet”, klonk er klare taal uit de mond van John Heitinga. De trainer schoof vrijdagmiddag samen met aanvoerder Dusan Tadic aan in de perszaal van de Johan Cruijff ArenA in aanloop naar de bekerfinale met PSV. De conclusie bij het tweetal dat achter de microfoon zat was duidelijk: Ajax moet na de 3-0-nederlaag van zondag in Eindhoven een reactie geven op het veld.

Tags

  • #KNVBBeker
  • #AJAPSV

Socials