In beeld | Afsluitende training richting Twente-thuis

Header 1280
Header 1280

Enkele dagen na de ruime overwinning op Vitesse in het bekertoernooi wacht zondagmiddag opnieuw een belangrijke wedstrijd. Nummer vier FC Twente is vanaf 16:45 uur de tegenstander in de Johan Cruijff ArenA. De selectie bereidde zich zaterdagmiddag voor op het duel met de Tukkers.

Tags

  • #AJATWE

Socials

Een zonovergoten veld op sportcomplex de Toekomst zorgde voor een uitstekende voorbereiding richting FC Twente. Vrolijke en gespannen gezichten van de Ajacieden waren te zien tijdens de verschillende trainingsvormen.

Na twee overtuigende thuiswedstrijden tegen Heracles (3-0) en Vitesse (5-0) wil de selectie van trainer Erik ten Hag de week afsluiten met een goed resultaat tegen de huidige nummer vier van de Eredivisie.

Onze fotograaf was uiteraard aanwezig en schoot enkele mooie beelden van de afsluitende training. Het resultaat is hier te vinden!

Ajax – FC Twente begint zondag vanaf 16:45 uur.

Tags

  • #AJATWE

Socials

Gerelateerde artikelen

Lindhout Web Copyright Proshots 14114897

Lindhout heeft leiding in thuisduel met FC Twente

De KNVB heeft Allard Lindhout aangesteld als scheidsrechter bij Ajax – FC Twente. Het topaffiche in de 22e speelronde van de Eredivisie wordt zondag vanaf 16:45 uur gespeeld in de Johan Cruijff ArenA. Lindhout wordt terzijde gestaan door zijn assistenten Erwin Zeinstra en Roy de Nas.

Tags

  • #AJATWE

Socials