Lindhout heeft leiding in thuisduel met FC Twente

Lindhout Web Copyright Proshots 14114897
Lindhout Web Copyright Proshots 14114897

De KNVB heeft Allard Lindhout aangesteld als scheidsrechter bij Ajax – FC Twente. Het topaffiche in de 22e speelronde van de Eredivisie wordt zondag vanaf 16:45 uur gespeeld in de Johan Cruijff ArenA. Lindhout wordt terzijde gestaan door zijn assistenten Erwin Zeinstra en Roy de Nas.

Tags

  • #AJATWE

Socials

Sander van der Eijk is de vierde official in het stadion van Ajax. Pol van Boekel fungeert komend weekeinde als VAR. Hij vindt assistent Richard Polman aan zijn zijde.

Lindhout floot dit seizoen één keer eerder een duel van de Amsterdammers. Op 21 november 2021 leidde hij RKC Waalwijk – Ajax in goede banen. De Ajacieden wonnen het duel in Waalwijk met 0-5. Dit seizoen won Ajax acht van zijn 21 Eredivisie-duels met een marge van minimaal vijf doelpunten.

Eerder dit seizoen tegen FC Twente
Ajax staat voor de tweede keer dit seizoen tegenover FC Twente. In de tweede speelronde van de Eredivisie 2021/2022 bleef het treffen in Enschede onbeslist: 1-1. Sébastien Haller maakte het enige Ajax-doelpunt die middag.

Tags

  • #AJATWE

Socials

Gerelateerde artikelen

Antonygezicht1280

Highlights (2 min) Ajax - Vitesse | Imponerend naar halve finale

Ajax heeft woensdagavond met speels gemak de halve finale van de KNVB Beker bereikt. In de Johan Cruijff ArenA werd Vitesse met 5-0 opzij gezet. Daarmee hebben de Amsterdammers zich voor de vierde keer op rij geplaatst voor de laatste vier in de nationale beker.

Tags

  • #KNVBBeker
  • #AJAVIT

Socials

Juichenhallertweenul1280

Alles over Ajax - Vitesse

Welkom in het liveblog van Ajax - Vitesse, het duel uit de KNVB Beker dat in de tweede helft 5-0 in Amsterdams voordeel staat. Hier houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Tags

  • #KNVBBeker
  • #AJAVIT

Socials