In beeld | Afsluitende training voor Aston Villa

Trainingvilla1920 2
Trainingvilla1920 2

De Ajax-selectie werkte woensdag de afsluitende training af in aanloop naar het Europese treffen met Aston Villa. De heenwedstrijd in de achtste finales van de UEFA Conference League begint donderdagavond om 18:45 uur in Amsterdam.

Tags

  • #UECL
  • #AJAAVL

Socials

Hoofdtrainer John van 't Schip stond woensdagmiddag samen met Jordan Henderson de pers te woord in de Johan Cruijff ArenA. Aansluitend op het persmoment belegde de selectie een oefensessie op sportcomplex de Toekomst.

De Ajacieden begonnen met een uitgebreide warming-up, gevolgd door een rondo en een afwerkoefening. Tijdens het tactische gedeelte zetten de Amsterdammers de laatste puntjes op de i richting Aston Villa-thuis. Steven Bergwijn en Steven Berghuis trainden apart van de groep.

Onze huisfotograaf was aanwezig op de Toekomst en schoot een aantal prachtige platen.

Gerelateerde artikelen

Kaplan1920

Kaplan over Aston Villa-thuis: 'Goede test voor ons'

Ahmetcan Kaplan maakte onlangs op bezoek bij AZ zijn eerste officiële minuten voor Ajax 1. Na zijn competitiedebuut kan de Turkse verdediger komende donderdag tegen Aston Villa ook zijn Europese debuut maken. "Het wordt moeilijk, maar we hopen de volgende ronde te halen."

Tags

  • #Kaplan

Socials

Jorgji1920

Jorgji arbiter bij Ajax – Aston Villa

Enea Jorgji is door de UEFA aangesteld als scheidsrechter voor het UEFA Conference League-duel met Aston Villa. De heenwedstrijd in de achtste finales van het Europese clubtoernooi begint donderdagavond om 18:45 uur in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #UECL
  • #AJAAVL

Socials