In beeld | Afsluitende training voor Feyenoord-thuis

Header 1420
Header 1420

De Klassieker komt eraan. Ajax ontvangt de Rotterdammers zondagmiddag in een uitverkochte Johan Cruijff ArenA. Op sportcomplex de Toekomst werd zaterdag de laatste training afgewerkt richting het belangrijke duel met de nummer drie van de Eredivisie.

Tags

  • #AJAFEY

Socials

Na de uitschakeling in de UEFA Champions League midweeks tegen Benfica wacht er zondag opnieuw een topduel voor de Ajacieden. Op een zonovergoten veld trainde een fitte selectie in aanloop naar de wedstrijd tegen Feyenoord. Het verschil op de ranglijst tussen beide teams bedraagt momenteel acht punten in het voordeel van Ajax.

Lachende gezichten én gespannen koppies waren te zien tijdens de laatste oefensessie. Onze fotograaf was aanwezig en schoot enkele fraaie beelden.

Het wordt de 66e keer dat Ajax – Feyenoord in de competitie op het programma staat. De ontmoeting eerder dit seizoen eindigde in een 0-2-overwinning voor de Amsterdammers. Een eigen doelpunt van Marcos Senesi en een rake strafschop van Dusan Tadic waren in december genoeg voor een belangrijke driepunter.

Ajax – Feyenoord begint zondag vanaf 14:30 uur. Danny Makkelie is de scheidsrechter.

Tags

  • #AJAFEY

Socials

Gerelateerde artikelen

Brobbeystill1280

Brobbey kijkt uit naar de Klassieker: 'We zullen strijden en de fans blij maken'

Brian Brobbey stond vanwege een blessure een paar weken aan de kant, maar afgelopen week maakte hij zijn comeback tegen SC Cambuur. We blikken met de twintigjarige aanvaller vooruit op zijn eerste Klassieker in een volle Johan Cruijff ArenA, maar we beginnen met de uitschakeling in de UEFA Champions League, zijn rentree en zijn revalidatie.

Tags

  • #Brobbey
  • #AJAFEY

Socials

Perscotenhag1280

Ten Hag: 'We kunnen nare smaak wegspoelen'

Na de dramatische uitschakeling in de UEFA Champions League door Benfica wacht Ajax zondag weer een topduel. In de Johan Cruijff ArenA is Feyenoord de tegenstander. Trainer Erik ten Hag blikte vrijdagmiddag vooruit op deze Klassieker.

Tags

  • #AJAFEY
  • #TenHag

Socials