In beeld | Ajacieden bereiden zich voor op Cambuur

Header 1280 NL
Header 1280 NL

Ajax heeft woensdagmiddag een training afgewerkt op sportcomplex de Toekomst. De ploeg van Alfred Schreuder bereidde zich voor op de tweede thuiswedstrijd van de competitie zaterdag tegen Cambuur Leeuwarden.

Tags

  • #ajacam

Socials

De selectie begon met een uitgebreide warming-up en kreeg daarna enkele pittige oefenvormen voorgeschoteld. Een heerlijke zonnetje en een strakke grasmat zorgden voor perfecte omstandigheden en veel lachende gezichten.

Na de overwinning op FC Utrecht is Ajax nog altijd foutloos in de competitie en voert het met twaalf punten uit vier wedstrijden de ranglijst aan. Het duel met de huidige nummer tien van de Eredivisie is het startsein voor een druk wedstrijdschema tot aan de start van het WK.

Met het begin van de groepsfase van de UEFA Champions League over precies één week worden het drukke maanden voor de Ajacieden. Als eerste wacht Cambuur, zaterdag vanaf 16:30 uur in de Johan Cruijff Arena.

Onze fotograaf was aanwezig en schoot enkele fraaie plaatjes.

Gerelateerde artikelen

Debutant FC Groningen Sanchez 1280

Zo kijken Sánchez en Baas terug op hun debuut: 'Beetje bij beetje wil ik mij laten zien'

Zowel Jorge Sánchez als Youri Baas maakte afgelopen zondag zijn debuut in Ajax 1 tegen FC Utrecht. De Mexicaan is sinds deze zomer Ajacied, linksback Baas maakte al flink wat minuten in Jong Ajax. Beiden kijken terug op een geslaagde entree. "Het kwam wat onverwacht, maar zodra ik het veld instapte ging het prima en was ik gefocust op wat ik moest doen."

Tags

  • #Sánchez
  • #Baas

Socials

Timber Award 1280

Timber valt in de prijzen bij Speler van het Jaar Gala

Jurriën Timber heeft een unieke prestatie geleverd. De Ajax-verdediger is op het Speler van het Jaar Gala twee keer in de prijzen gevallen. Hij won een award voor zowel het Talent van het Jaar in de Eredivisie als de Speler van het Jaar in de nationale competitie. Het Speler van het Jaar Gala wordt georganiseerd door ESPN.

Tags

  • #Timber

Socials

Joey Kooij Scheidsrechter 1280

Kooij leidsman bij Ajax - SC Cambuur

Joey Kooij is de arbiter bij de Eredivisie-wedstrijd Ajax - SC Cambuur van zaterdag 3 september. Hij wordt in de Johan Cruijff ArenA geassisteerd door grensrechters Bas van Dongen en Frans Ozinga. Pol van Boekel is de VAR vanuit Zeist. Het duel in Amsterdam begint om 16:30 uur.

Tags

  • #AJACAM

Socials