In beeld | Ajacieden bereiden zich voor op RKC

Header 1280
Header 1280

Ajax heeft zaterdag de laatste training afgewerkt in aanloop naar het thuisduel met RKC Waalwijk. Op sportcomplex de Toekomst werden de laatste voorbereidingen getroffen richting het duel van zondagmiddag.

Tags

  • #AJARKC

Socials

De wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA tegen de Waalwijkers wordt zondag het eerste thuisduel van trainer John Heitinga. De oefenmeester won donderdagavond zijn derde overwinning als hoofdtrainer van Ajax 1 op bezoek bij FC Twente in de achtste finale van de KNVB Beker (0-1).

De selectie werkte zich zaterdag in het zweet en voltooide daarmee de voorbereiding op het duel met de Brabanders.  De sessie startte met een warming-up. Hierna volgde een passvorm met twee teams waarbij een wedstrijdelement werd toegepast.

De training op de Toekomst werd afgesloten met korte en felle partijen in diverse samenstellingen. Uiteindelijk trok team geel aan het langste eind.Daarmee zijn de Ajacieden klaar voor de wedstrijd in speelronde 21 van de Eredivisie. Ajax – RKC begint zondag om 16:45 uur.

Onze fotograaf was erbij en schoot enkele platen. 

Gerelateerde artikelen

Heitinga Still 1280 (1)

Heitinga: 'Wat mij betreft mag het alvast zondag zijn'

John Heitinga is nog altijd ongeslagen als trainer van Ajax. Donderdagavond won hij met zijn ploeg in de achtste finale van de KNVB Beker van FC Twente: 0-1. Komende zondag wacht de eerste wedstrijd als hoofdtrainer van Ajax voor eigen publiek. RKC is de tegenstander. "Ik kijk ernaar uit."

Tags

  • #Heitinga

Socials

Hein Bogaert 1280

Better Prepared | Dit moet jij weten over Ajax - RKC

Ajax speelt zondagmiddag in de eigen Johan Cruijff ArenA tegen RKC. Het is de eerste thuiswedstrijd onder John Heitinga, die weet hoe het is om als Ajacied drie punten te pakken tegen de Waalwijkers. We praten je in een paar minuten weer helemaal bij over de wedstrijd tegen de nummer negen van de Eredivisie.

Tags

  • #AJARKC

Socials

Van Der Eijk 1280

Van der Eijk fluit thuisduel met RKC

Sander van der Eijk is komende zondag de scheidsrechter bij Ajax - RKC. De 31-jarige arbiter wordt in de Johan Cruijff ArenA geassisteerd door Dyon Fikkert en Maarten Ketting. De VAR bij deze wedstrijd is Robin Gansner. Het eerste fluitsignaal gaat zondag om 16:45 uur.

Tags

  • #AJARKC

Socials