In beeld | Ajacieden richten focus op NEC-uit

Training1920
Training1920

Enkele dagen na het Europese treffen met Olympique Marseille wacht zondagmiddag alweer een nieuwe wedstrijd voor Ajax. De ploeg van John van ‘t Schip speelt dan vanaf 14:30 uur in het Goffertstadion een uitwedstrijd tegen NEC. De selectie bereidde zich zaterdagmiddag voor op het Eredivisie-duel met de Nijmegenaren.

Tags

  • #NECAJA

Socials

De Ajacieden keerden vrijdagmiddag terug in Amsterdam van hun Franse voetbaltrip. Een dag later stonden de selectiespelers op het trainingsveld op sportcomplex de Toekomst. Ondanks de lage gevoelstemperatuur waren er vrolijke en gefocuste gezichten te zien tijdens de verschillende trainingsvormen.

Ajax zal de bittere nasmaak van het duel met Olympique Marseille (4-3) weg willen spoelen en de riante competitiezege op Vitesse (5-0) een goed vervolg willen geven. De laatste puntjes werden zaterdag in ieder geval op de i gezet om zo goed mogelijk voor de dag te verschijnen in Nijmegen.

Onze fotograaf was uiteraard aanwezig en schoot enkele mooie beelden van de afsluitende training.

Gerelateerde artikelen

20230811 Ajax Podcast 1920X1080

Warming Up | Op naar NEC en RKC

Voor Ajax 1 staat aanstaande zondag een Eredivisie-wedstrijd in het Nijmeegse Goffertstadion op het programma. We blikken vooruit op dat duel met NEC en praten ook alvast over de hervatting van RKC - Ajax op woensdag.

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials

231201 John Van 'T Schip SITE

Van 't Schip: 'We hebben goed gevoetbald en karakter getoond'

John van 't Schip blikt daags na de teleurstellende nederlaag tegen Olympique Marseille terug op het Europese duel in Zuid-Frankrijk. De 59-jarige oefenmeester baalt van het resultaat, maar zag donderdagavond genoeg aanknopingspunten voor de volgende wedstrijden. "Ik wil komende zondag dezelfde spirit zien, maar dan wel drie punten behalen."

Tags

  • #VantSchip

Socials

Berghuismarseille Uit1920

Samenvatting Olympique Marseille – Ajax

Ajax heeft donderdag in blessuretijd de uitwedstrijd bij Olympique Marseille met 4-3 verloren. Daardoor zijn de Ajacieden uitgeschakeld in de UEFA Europa League. Bij winst op AEK Athene in de laatste groepswedstrijd kan nog wel een vervolg in de UEFA Conference League worden afgedwongen.

Tags

  • #UEL
  • #OMAJA

Socials