Warming Up | Op naar NEC en RKC

Timber1280
Timber1280

Voor Ajax 1 staat aanstaande zondag een Eredivisie-wedstrijd in het Nijmeegse Goffertstadion op het programma. We blikken vooruit op dat duel met NEC en praten ook alvast over de hervatting van RKC - Ajax op woensdag.

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials

Deze aflevering hebben we het over het volgende Ajax-nieuws:

Top 5

1. Brian Brobbey scoort twee keer in Frankrijk
2. Steven Bergwijn over Olympique Marseille - Ajax
3. Ar'Jany Martha maakt Europees debuut
4. Benjamin Tahirović beantwoordt de vragen van jonge Ajacieden
5. Take a Seat met Ronald de Boer

Ask Ajax
Heb jij altijd al een vraag gehad over Ajax, maar heb je die nog nooit kunnen stellen? In de rubriek 'Ask Ajax' gaan alle deuren open, dus mail je vraag nu naar podcast@ajax.nl. Deze week vertelt Kay-Lee de Sanders hoe ze het vond om in de Johan Cruijff ArenA te spelen in de de UEFA Women's Champions League. 

Ajax Radio
NEC en Ajax trappen zondag om 14:30 uur af en woensdag vervolgen RKC en Ajax om 20:00 uur de gestaakte wedstrijd van 30 september. Alle wedstrijden van Ajax kun je volgen via het live-verslag op Ajax Radio via Ajax.nl, de Ajax App of via onze eigen zender op JUKE.

Gerelateerde artikelen

20230811 Ajax Podcast 1920X1080

Warming Up: Vitesse & Marseille

We blikken in de veertiende aflevering vooruit op Ajax - Vitesse met onder andere coach John van ‘t Schip. Daarnaast bereiden we je alvast voor op Olympique Marseille-uit, want donderdagavond strijdt Ajax om een laatste kans op overwintering in de UEFA Europa League.

Tags

  • #ajavit

Socials

20230811 Ajax Podcast 1920X1080

Warming Up | Toeleven naar Almere City-uit

Een primeur in de Eredivisie zondag: Ajax gaat spelen in het Yanmar Stadion. De verrassende promovendus doet het goed op het hoogste niveau en we bespreken de band die Ajax met de Zwarte Schapen (voorloper van Almere City) heeft. Wist je bijvoorbeeld dat Wamberto nog in Almere gespeeld heeft?

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials

20230811 Ajax Podcast 1920X1080

Warming Up | Aftellen naar Heerenveen en Brighton

Wil je alles weten over de thuisduels met sc Heerenveen en Brighton & Hove Albion van deze week? Luister dan deze podcast om in één klap helemaal bij te zijn. Verder pik je ook nog wat mee over het privéleven van Kristian Hlynsson en weet je wanneer de bekerloting plaatsvindt.

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials