In beeld | Ajacieden richten vizier op Klassieker

Training1920
Training1920

Aan de vooravond van de Klassieker belegde de Ajax-selectie zaterdag de afsluitende training. De ploeg van John van 't Schip zette onder toeziend oog van duizenden supporters de laatste puntjes op de i.

Tags

  • #FEYAJA

Socials

Na de midweekse speelronde, waarin Ajax in eigen huis in actie kwam tegen Go Ahead Eagles (1-1), staat er weer een nieuwe competitiewedstrijd voor de deur: Feyenoord-uit. In aanloop naar de Klassieker werkten de Ajacieden zaterdagmiddag een open training af op sportcomplex de Toekomst. Dit leverde fraaie beelden op.

Onder luid applaus en met veel gezang werd de Ajax-selectie op het veld gesteund door de aanwezige fans. De Amsterdamse aanhang benadrukte langs de lijn nogmaals het belang van de Klassieker.

De Ajacieden begonnen de training met een warming-up, gevolgd door enkele kleine rondo's en een positiespel. De sessie werd afgesloten met een partijspel. Na hun inspanningen maakten de spelers een rondje over het veld om de supporters te bedanken voor hun komst.

Feyenoord – Ajax begint zondagmiddag om 14:30 uur in De Kuip.

Gerelateerde artikelen

20230811 Ajax Podcast 1920X1080

Warming Up | Focus op de Klassieker

Ajax speelde donderdagavond in extremis gelijk tegen Go Ahead Eagles, maar veel tijd om daar (te) lang bij stil te staan is er niet. Komende zondag wacht namelijk de Klassieker tegen Feyenoord. Als je deze podcast luistert, heb je in voorbereiding op de wedstrijd in De Kuip gegarandeerd een paar mooie feitjes paraat.

Tags

  • #FEYAJA

Socials

Ramaj1920 (2)

Diant Ramaj voorlopig uitgeschakeld

Diant Ramaj zal voorlopig niet in actie komen voor Ajax. De 22-jarige doelman kwam donderdagavond in de blessuretijd van de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles na een luchtduel met Finn Stokkers verkeerd terecht. Dit resulteerde in een breuk in zijn linkerelleboog, waardoor het huidige seizoen waarschijnlijk voorbij is voor hem.

Tags

  • #Ramaj

Socials

Makkelie 1920

Makkelie leidsman bij Feyenoord - Ajax

Danny Makkelie is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor het uitduel met Feyenoord. De 41-jarige arbiter wordt zondag in De Kuip bijgestaan door assistenten Hessel Steegstra en Jan de Vries.

Tags

  • #FEYAJA

Socials