In beeld | Ajacieden werken laatste training af richting FC Groningen

Header Training 1280
Header Training 1280

FC Groningen-uit staat op de planning voor de Ajacieden. In aanloop naar het duel in de Eredivisie trainde de selectie zaterdag voor het laatst. De wedstrijd in de Euroborg begint zondag om 14:30 uur.

Tags

  • #GROAJA

Socials

Met nog drie wedstrijden voor de boeg is het einde van de competitie in zicht. Op sportcomplex de Toekomst zette Ajax zaterdagochtend onder heerlijke omstandigheden de laatste puntjes op de i richting het duel in Groningen.

De selectie startte met een warming-up die werd uitgebreid naar een spelvorm. Er volgden diverse partijspellen in verschillende samenstellingen. De training werd afgesloten met afwerken op doel.

Het uitduel met FC Groningen is de één na laatste wedstrijd buitenshuis van dit seizoen. Hierna volgen enkel nog wedstrijden tegen FC Utrecht (thuis) en een uitwedstrijd tegen FC Twente op de laatste speeldag. De tegenstander van zondag, FC Groningen, bekleedt momenteel plek zeventien en zal volgend seizoen uitkomen in de Keuken Kampioen Divisie.

Onze fotograaf was erbij. 

Gerelateerde artikelen

Pasveer

Pasveer verlengt met een jaar: 'Denk dat ik wel belangrijk kan zijn voor Ajax'

Remko Pasveer blijft minimaal nog voor een jaar verbonden aan Ajax. De goalie zette een handtekening onder een contract tot medio 2024. "Ik heb nog steeds plezier in het spelletje en met name hier bij Ajax. Dat is de hoofdreden dat ik mijn contract heb verlengd. Ik wil dit zo lang mogelijk blijven doen."

Tags

  • #Pasveer

Socials

Heitinga Artikel Persco 1280

Heitinga: 'Belangen groot voor club en spelers'

John Heitinga blikte vrijdag vooruit op de uitwedstrijd tegen FC Groningen. De Amsterdammers treden zondag aan tegen de club voor wie onlangs degradatie uit de Eredivisie realiteit werd. "FC Groningen kan vrijuit spelen, maar we zullen het zondag zelf moeten doen. Je moet je wedstrijden winnen."

Tags

  • #GROAJA

Socials

Chico GOTM

Conceição wint Goal of the Month: 'Het was geïmproviseerd en ging snel'

Francisco Conceição won voor de tweede keer dit seizoen de Lasse Schöne Trophy. Zijn tweede goal tegen Jong PSV werd door de Ajax-supporters gekozen tot het mooiste doelpunt van de maand april en leverde hem de prijs op. "Ik wilde de bal zo snel mogelijk richting doel hebben." Goal of the Month is powered by Curaçao.

Tags

  • #GOTM
  • #Conceição

Socials