On This Day | Machtige knal van Mazraoui

Op 23 januari 2022 zorgde Noussair Mazraoui met een fantastische knal met links voor de winnende treffer in Eindhoven. De topper tegen PSV werd met 1-2 gewonnen en Ajax veroverde de koppositie terug. Geniet nogmaals van de beelden.

• #OnThisDay

Gravenberch Scoort Feyenoord 1280

On This Day | Gravenberch goud waard in de Klassieker

'Ryan Gravenberch zoekt en vindt de treffer!' Een subliem moment van Ajax-middenvelder Gravenberch besliste op 17 januari 2021 de Klassieker in de Johan Cruijff ArenA. De Ajacied draaide zich knap vrij op de rand van het strafschopgebied, kapte, draaide en schoot de enige treffer tegen de touwen bij die editie van Ajax - Feyenoord. Met zijn goal schonk hij Erik ten Hag zijn honderdste overwinning als trainer van de Amsterdamse club.