In beeld | Ajax-fans bemachtigen nieuwe thuisshirt

Shirt Header 1420
Shirt Header 1420

De nieuwe thuisshirts voor seizoen 2022/2023 hangen weer in de Ajax Fanshops. Bij de release van het thuistenue op maandag waren de eerste Ajax-supporters in de Fanshop voor een eigen exemplaar. Ajax presenteerde samen met adidas het nieuwe shirt voor het aankomende seizoen 2022/2023.

Tags

  • #adidas

Socials

De officiële Ajax Fanshops in de Johan Cruijff ArenA en Kalverstraat hangen weer vol met gloednieuwe rood-witte shirts. Sinds de tenues maandagochtend officieel in de verkoop zijn gegaan, vliegen deze over de toonbank. Het nieuwe thuisshirt kent een subtiele integratie van de kleur goud.

Het goud is verwerkt in onder meer de kraag en bies van het shirt, en als omlijning van hoofdsponsor Ziggo en GigaNet. Het shirt heeft tevens volledig goudkleurige rugbedrukking.

Wil jij het nieuwe thuistenue ook? Bestel het Ajax-shirt of koop het thuis- of trainingstenue in één van de Ajax Fanshops.

Bestel hier!

Gerelateerde artikelen

Blind Adidas 1280

Ajax en adidas introduceren thuistenue 2022/2023

Landskampioen Ajax en adidas presenteren met trots het nieuwe thuistenue voor 2022/2023. Meest kenmerkende detail is de subtiele integratie van de kleur goud, een kleur die sinds de invoering van de twee en later drie gouden kampioenssterren al vaker pronkte op het shirt en tevens symbool staat als kleur van de regerende kampioen.

Tags

  • #adidas

Socials

Tadic Thumb Blox 880

Koning van de assist Dusan Tadic: 'Het is mijn handelsmerk'

Het juiste moment voor een beslissende pass? Dusan Tadic herkent het als geen ander. Hij is elk jaar weer de Ajax-speler met de meeste assists achter zijn naam. Afgelopen seizoen was hij in 45 wedstrijden maar liefst 22 keer de aangever bij een doelpunt van de Amsterdammers. In ’Dit is je teken’ van onze trouwe partner BLOX geeft de aanvoerder een inkijkje in zijn handelsmerk.

Tags

  • #Tadic
  • #BLOX

Socials

Hallerjuichen1280

Conceptprogramma Eredivisie 2022/2023 bekend: eerste Klassieker in januari

De eerste Klassieker van het seizoen 2022/2023 wordt gespeeld op zondag 22 januari 2023. Ajax reist dan af naar Rotterdamse Kuip voor het duel met Feyenoord. Dat staat in het conceptschema dat de KNVB woensdagochtend heeft gepubliceerd. De eerste wedstrijd tegen de runner-up van afgelopen seizoen, PSV, staat ingepland voor het eerste weekend van november. Ajax speelt dan in de Johan Cruijff ArenA. Alle duels zijn nog onder voorbehoud van wijzigingen.

Tags

  • #Eredivisie

Socials