In beeld | Onthulling derde tenue massaal bezocht

Header Fans 1280
Header Fans 1280

Ajax heeft woensdagochtend het derde tenue gelanceerd. Het shirt, dat een eerbetoon is aan de Amsterdamse straatcultuur, de impact op de gemeenschapszin in Amsterdam en de gouden generatie, viel in de smaak bij de fans.

Tags

  • #DerdeTenue

Socials

Ajax, adidas en het van origine Amsterdamse modemerk Daily Paper sloegen de handen ineen voor het derde tenue. De fans waren in grote getale afgekomen op de onthulling bij de Ajax Fanshop naast de Johan Cruijff ArenA.

Toen de deuren om 10:00 uur opengingen stond er een lange rij fans op de ArenA Boulevard. Na even wachten, onder het genot van een kopje koffie, kon iedereen zijn gewenste tenue bekijken, passen en binnenslepen. Dat zorgde voor vrolijke gezichten, veel foto's en heel veel tevreden Ajax-fans.

Het nieuwe tenue is hier online te bestellen.

Gerelateerde artikelen

Tadic Header

adidas slaat handen ineen met Daily Paper voor derde tenue Ajax

Ajax, adidas en het van origine Amsterdamse modemerk Daily Paper presenteren woensdag het derde tenue van Ajax, voor het seizoen 2022/2023. Het tenue is een eerbetoon aan de Amsterdamse straatvoetbalcultuur, de impact op de gemeenschapszin in Amsterdam en de gouden generatie. Op het overwegend gouden shirt zijn negen prominente Amsterdamse straatvoetbalpleintjes te zien als transparant zwart watermerk. Met de rood-zwarte baan en witte Ajax- en sponsorlogo’s komen de kleuren van de geliefde Amsterdamse vlag terug in het ontwerp. De baan is ook een verwijzing naar de rode baan van het kenmerkende Ajax-thuisshirt.

Tags

  • #DerdeTenue

Socials

Header 880

In beeld | Het uitshirt door de jaren heen

Ajax heeft vrijdag het uitshirt voor het seizoen 2024/2025 gelanceerd. De afgelopen decennia hebben de Amsterdammers in uiteenlopende tricots de uitwedstrijden afgewerkt. Van groen tot blauw en van geel tot zwart. Alles kwam voorbij.

Tags

  • #adidas

Socials