In beeld | Ajax focust op uitduel met FC Twente

Bergwijnheader
Bergwijnheader

Ajax richt de focus volledig op de komende wedstrijd tegen FC Twente. Na het afsluiten van de interlandperiode voert het clubvoetbal weer de boventoon. In aanloop naar het treffen in de Grolsch Veste belegde de selectie van trainer Maurice Steijn donderdag een intense trainingssessie. Het smeden van een goede en sterke spelersgroep is van extra belang.

Tags

  • #TWEAJA

Socials

Vrijwel direct na het afsluiten van de transferwindow vlogen de internationals van Ajax alweer uit voor een verblijf bij hun nationale ploeg. Ook enkele nieuw aangetrokken Ajacieden waren daardoor maar kort in Amsterdam. Nu (bijna) alle internationals terug zijn op de Toekomst, kunnen Steijn en zijn staf schaven aan hun ideale opstelling.

Het zijn in elk geval drukke voetbaltijden. Wie het speelprogramma erop naslaat, zal concluderen dat de topwedstrijden elkaar in rap tempo opvolgen. Na de uitwedstrijd tegen FC Twente volgen alweer snel thuisduels met Olympique Marseille (eerste duel in de groepsfase van de UEFA League) en Feyenoord. 

Op de Toekomst begroetten de Ajacieden overigens een oude bekende. Oud-Ajacied Anwar El Ghazi traint voorlopig met Jong Ajax mee om zijn conditie op peil te houden.

Gerelateerde artikelen

Berghuistd

Training Day | Internationals weer terug op de Toekomst

De donderdagsessie van Ajax 1 stond voor een groot gedeelte in het teken van de terugkeer van de meeste internationals op sportcomplex de Toekomst. Met de groep voor een groot gedeelte compleet werd de focus gericht op zondag als Ajax op bezoek gaat bij FC Twente.

Tags

  • #TWEAJA

Socials

STILL RULLI ITEM

Rulli: 'Ik denk dat we gezegend zijn met deze fans'

Gero Rulli beleefde een dramatische start van het seizoen. In het eerste Eredivisie-weekend raakte de Argentijnse doelman zwaar geblesseerd aan zijn schouder. Tijdens het trainingskamp afgelopen zomer spraken we uitgebreid met de Ajax-keeper over zijn eerste maanden in Amsterdam, de wereldtitel en uiteraard maté.

Tags

  • #Rulli

Socials

Akpominterview1920

Akpom: 'Ik ben helemaal klaar voor de hervatting van het seizoen'

De eerste weken van Chuba Akpom als Ajacied zitten erop. De nummer 10 van Ajax maakte in de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard zijn debuut in de Amsterdamse hoofdmacht en hoopt nog vaak het heilige wit-rood-wit te dragen. "Ik wil spelen en iedereen laten zien wat ik kan."

Tags

  • #Akpom

Socials