In beeld | Ajax-jeugd mag eindelijk weer wedstrijden spelen

Jeugd1
Jeugd1

Zaterdagochtend was het zover: op sportcomplex de Toekomst mogen voor het eerst sinds oktober weer wedstrijden worden gespeeld. De jonge Ajacieden, uiteraard in opperbeste stemming, werden vastgelegd door onze fotograaf.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Een tijdje geleden legde Saïd Ouaali - hoofd jeugdopleiding van Ajax - uit hoe de periode zonder wedstrijden er uitzag voor de jeugd.

"Wij proberen er alles uit te halen dat erin zit", aldus Ouaali. "We pogen het gebrek aan wedstrijdbelasting doordeweeks te compenseren om de achterstand zo min mogelijk te laten oplopen. Dat doen we door extra op wedstrijdsituaties te trainen."

Maar tegen echte wedstrijden kan natuurlijk niets op. Dat ondervonden de jeugdspelers van Ajax ook deze zaterdag. 

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Gerelateerde artikelen

2018 12 20 Said Ouaali 007

Ouaali: 'Willen jeugdspelers omringen met specialisten'

Hoofd jeugdopleiding Saïd Ouaali heeft de taak om de jeugdopleiding van Ajax ook tijdens de coronacrisis op koers te houden. Bijdragen van supporters via de VriendenLoterij helpen daarbij; vooral op mentaal en sociaal-emotioneel vlak. "Wij beseffen dat die steun meer dan welkom is om op de Toekomst door te kunnen blijven pakken."

Tags

  • #VriendenLoterij
  • #Ouaali

Socials

Heitingao18

SPECIAL | Jeugdopleiding in coronatijd: 'Ze trainen met een smile op hun gezicht'

Begin oktober werd een streep gezet door alle jeugdcompetities, vanwege het coronavirus. En nu, een half jaar later, liggen die competities nog steeds stil. Hoe gaan de jongens ermee om? Hoe blijven ze gemotiveerd en hoe kunnen ze zich blijven ontwikkelen? In deze special vertellen spelers en trainers van Ajax O18, O13 en O8 hoe zij deze periode beleven.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Gorter

Ajax contracteert Jay Gorter

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Jay Gorter en Go Ahead Eagles over de overgang van de doelman naar Amsterdam. Gorter tekent een contract dat ingaat op 1 juli 2021 en een looptijd heeft van vier seizoenen, tot en met 30 juni 2025.

Tags

  • #Gorter

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl