In beeld | Ajax klaar voor kraker in Amsterdam

Header 1280
Header 1280

Klaar voor de kraker. Ajax heeft zaterdag de afsluitende training afgewerkt op sportcomplex de Toekomst in aanloop naar het topduel met PSV. Het duel tussen de nummer één en twee van de Eredivisie wordt zondag vanaf 16:45 uur gespeeld in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #AJAPSV

Socials

Met nog drie competitiewedstrijden voor de boeg tot aan de start van het WK wil de ploeg van Alfred Schreuder met een goed gevoel de winterstop ingaan. Allereerst de topper tegen PSV. De Eindhovenaren staan één punt achter de Ajacieden maar speelden ook één wedstrijd meer.

Tijdens de afsluitende training van zaterdag waren de Ajacieden scherp en gefocust in aanloop naar het duel met PSV. Een frisse temperatuur, een lekker zonnetje en een strak veld droegen bij aan een optimale voorbereiding op de topwedstrijd van zondagmiddag in een uitverkochte Johan Cruijff ArenA.

Onze fotograaf was er natuurlijk bij en schoot enkele fraaie platen.

Gerelateerde artikelen

Persco Schreuder PSV 1280

Schreuder over duel met PSV: 'Als wij thuis spelen zijn we lichtelijk favoriet'

"Het gaat zondag heel interessant worden." Alfred Schreuder nam vrijdagmiddag in aanloop naar de Eredivisie-topper tegen PSV plaats achter de microfoon in de perszaal van de Johan Cruijff ArenA. De oefenmeester gaf een korte update over de ziekenboeg, liet zich kort uit over Dusan Tadic en Steven Bergwijn en blikte vooruit op het treffen met de Eindhovenaren.

Tags

  • #AJAPSV

Socials

Better Prepared 1280

Better Prepared | Dit moet jij weten over de 133e wedstrijd tegen PSV

De topper tegen PSV komt eraan. In deze Better Prepared praten wij je helemaal bij over het belangrijke duel met de Eindhovenaren. Daarnaast lichten we, na elf competitiewedstrijden, enkele opvallende Ajax-statistieken uit en peilen we de verwachtingen bij de fans voor de topper.

Tags

  • #AJAPSV

Socials